Trofee Maarten Wynants
Sinds 2006 staat de Trofee Maarten Wynants elk jaar opnieuw garant voor wielerplezier in Houthalen-Helchteren. Ooit gestart vanuit het idee om lokale renners wedstrijdervaring te laten op doen op een voldoende hoog niveau, zijn we in de afgelopen jaren enorm verbreed in ons aantal en type wedstrijden. Na wedstrijden voor lokale renners, elites zonder contract en profs voegden we in 2014 als eerste Limburgse organisatie een UCI wedstrijd voor dames toe aan ons programma. Vanaf de start organiseerden we ook steeds één of meerdere wedstrijden voor jeugdrenners. Vanaf 2022 zetten we nog meer in op onze eigen jeugdrenners en leggen we speciaal voor de U9 t/m U15 een volledige wedstrijddag in in de maand september. Dat jaar organiseerden we ook voor het eerst een veldcrosswedstrijd voor de jeugd in december.

Ontdek al onze wedstrijden hieronder!


Logo Trofee Maarten Wynants
Op zondag 24 september 2023 spreken we opnieuw af aan het Inspirocollege in Houthalen en laten we de jeugdrenners aan de start verschijnen.

Vind hier alle info over het programma en de wedstrijden!


Logo Trofee Maarten Wynants
Op zaterdag 9 december 2023 organiseren we de laatste wedstrijd van het jaar en geven we onze jeugdrenners opnieuw de kans om kennis te maken met de cross.

Binnenkort meer info!


Logo Trofee Maarten Wynants
Op 4 en 5 mei 2024 is het opnieuw zover! 2 dagen wielergekte in Helchteren! We bereiden ons nu al voor op een knallend 2024.

Binnenkort meer info